24.4 C
Trelleborg
söndag, juni 26, 2022
Annons

Blåljus Söderslätt är tillbaka!

Publicerad

• Uppdaterad för

Efter över 1 1/2 år är Blåljus Söderslätt nu tillbaka på internet. Suget efter blåljusnyheter och att skriva blev för stort för att motstå. Det kanske bara är så att jag måste inse att det inte är lönt att lägga ner nästa gång suget försvinner… 😉

Just nu är sidan lite tom på nyheter men det kommer uppdateras allt eftersom.

Sidan har fått en ny look och nytt för denna gången är att alla artiklar (tyvärr för vissa) kommer vara låsta. Du måste alltså prenumerera för att kunna läsa artiklar och se bilder från händelser. Samhällsviktig information (t.ex. vid kris eller VMA) kommer alltid vara olåst.

För att de flesta ska kunna ha råd att läsa Blåljus Söderslätt är kostnaden satt till hundra kronor (100) per kvartal. Det blir ca 33,3 kronor i månaden och jag hoppas ni vill lägga det på mig och mitt arbete! 🙂

Du prenumererar genom att följa instruktionerna på denna sidan.

Hoppas ni ska bli nöjda med vad ni läser. Har ni synpunkter eller frågor så tveka inte att höra av er till casper.johansson@blaljussoderslatt.se.

TEXT

Våra nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA...

Creeper MediaCreeper