11.5 C
Trelleborg
fredag, september 30, 2022
Annons

Vi skänker alla intäkter till Röda korset

Publicerad

• Uppdaterad:

Det är en unik situation i världen efter att Ryssland invaderat Ukraina. Flera hundra tusen människor är på flykt och jag har själv varit nere vid mottagandet i Trelleborgs hamn och sett en del av dessa människor. Människor som jag inte kan föreställa mig vad de varit med om, människor och speciellt barn som blir glada över enbart att få ett mjukisdjur eller ett glas saft.

Mottagandet hade inte funkat på det sätt som det gör om inte Röda korset funnits på plats. Därför har jag tagit ett beslut om att skänka alla intäkter från prenumerationer till Röda korsets arbete i Ukraina. De behöver all hjälp de kan få och vi hoppas att våra intäkter kan hjälpa till.

Just därför tar vi också fram ett erbjudande för er som ännu inte är prenumeranter. Just nu kan du swisha valfritt belopp för att bli prenumerant i en månad. I den situation som råder i Ukraina och dess omedelbara närhet är ingen summa för liten.

Här kan du registrera dig som prenumerant. Betalningsuppgifter finns nedan.
Belopp: (Valfritt)
Swish:
0793581103 (Casper Johansson)

TEXT

Våra nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

Annons
Annons

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA...

Creeper MediaCreeper