9.4 C
Trelleborg
lördag, oktober 1, 2022
Annons

Flera olyckor i morgontrafiken efter halka

Det rådde under morgonen svår halka på flera vägar i Trelleborg. Två olyckor rapporterades in till SOS Alarm och minst en person har fått föras till sjukhus.

Publicerad

• Uppdaterad för

Larmet om den första olyckan inkom till SOS Alarm strax före klockan sju och gällde en singelolycka på väg 9. En förbipassererande vid Serresjö hade sett en personbil som voltat ner i ett dike.

Olyckan visade sig dock ha inträffat tidigare och inga personskador rapporterades. Räddningstjänst larmades men behövde aldrig åka fram då polisen kunde sköta det själva.

Den andra olyckan inträffade ett par minuter över sju då tre personbilar kolliderade på Hedvägen och i höjd med korsningen till Fraktvägen. I den ena personbilen fanns en person som klagade på smärtor i magen.

Hedvägen stängdes av helt i riktning mot Malmö under 40 minuter. Vid 08.15-tiden var trafikpåverkan liten och bärgningen av bilarna hade påbörjats.

TEXT

Våra nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA...

Creeper MediaCreeper