9.4 C
Trelleborg
lördag, oktober 1, 2022
Annons

Man häktad efter flertalet sexuella övergrepp mot kvinna

En 35-årig man sitter häktad misstänkt för flera brott, däribland våldtäkt. Mannen ska ha varit anhållen i sin frånvaro men kunde i slutet av januari gripas.

Publicerad

• Uppdaterad:

Enligt åklagaren som lämnat in en stämning mot 35-åringen ska han vid två tillfällen utsatt en kvinna för flertalet brott, däribland ett fall av våldtäkt och ett fall av försök till våldtäkt.

Brotten ska ha begåtts under en treårsperiod. I ett av fallen, år 2019, ska mannen ha hållit fast kvinnan och genomfört ett samlag. Vid ett annat tillfälle ska mannen, förutom att hålla fast kvinnan, även hållit sin arm på hennes hals och försökt genomföra ett samlag.

Mannen misstänks även misshandel och olaga hot. Det förstnämnda sedan han i slutet av förra året tog grepp om kvinnans hals och höll för mun och näsa så hon inte kunnat skrika på hjälp.

35-åringen anhölls i sin utevaro och kunde den 1 februari gripas. Han häktades två dagar senare och åtalas nu vid Ystads tingsrätt. Rättegång i målet väntas i början av mars.

TEXT

Våra nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

Annons
Annons

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA...

Creeper MediaCreeper