11.5 C
Trelleborg
lördag, oktober 1, 2022
Annons

Tre barn påkörda av personbil – en till sjukhus

Tre personer, samtliga barn, blev under måndagsmorgonen påkörda av en personbil i centrala Trelleborg. Ett av barnen har förts till sjukhus med ambulans.

Publicerad

• Uppdaterad för

Olyckan inträffade strax före vid 08.30-tiden på måndagsmorgonen. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen. Tre barn hade blivit påkörda av en personbil i korsningen mellan Hantverkaregatan och Järnvägsgatan/väg 9.

Ett av barnen, en flicka i 15-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans, uppger Polisen på sin hemsida. Skadeläget är oklart men det ska enligt uppgift inte röra sig om några allvarligare skador.

Under räddningsarbetet leddes trafiken om och de bilar som fick passera tvingades göra det med reducerad hastighet. Trots tecken från en brandman om att sakta ner var det en del bilister som valde att inte hörsamma uppmaningen.

Polisen kommer utreda om något brott misstänks i samband med olyckan.

TEXT

Våra nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA...

Creeper MediaCreeper